×

Vi bygger hus i olika form och design

Om oss

Vi startade vår verksamhet med huvudsyfte att skapa ett husföretag som tänker lite smartare och offerera kunder mer flexibla huslösningar men ändå hålla priser på en mycket konkurrenskraftig nivå i förhållande till den kvalitet vi levererar till kund. Vårt huskoncept gör det möjligt att snabbt och enkelt skapa kundanpassade miljövänliga hus med samma kvalitet som platsbyggda hus.

Oavsett om du vill bygga ett arkitektritat hus, kataloghus eller egenritat hus - vi är med dig hela vägen! Många av våra kunder vill ha ett unikt hus som ingen annan har. Prefabricerade byggelement i trä fungerar utmärkt både för små friggebodar och upp till fler familjshus i flera våningar. Vi menar att den här tekniken är ett bra sätt att industrialisera byggprocessen och skapa fördelar i kvalitet, miljöpåverkan och inte minst kostnadseffektivitet. Det här är en väsentlig del av framtidens byggande som vi vill bidra till.

Läs mer

Levererade projekt över hela landet

Varje projekt har sin unika utmaning och kreativa lösning. Här är några av våra genomförda projekt. Klicka på kartan.

Aktuellt

Nyckelfärdiga attefallshus 25-30kvm
27.07.2020 Nyckelfärdiga attefallshus 25-30kvm
Att bygga ett hus till sig själv och sin familj är en omfattande investering, antagligen den enskilt största utgiften man har i sitt liv. Därför är det viktigt att sondera marknaden och hitta en lösning som passar just en själv. Många svenskar har fått upp ögonen för de fördelar det finns med att köpa färdiga attefallshus - så kallade modulhus.
Läs mer
Husleverans till Fårö, Gotland
20.08.2019 Husleverans till Fårö, Gotland
Montage av volymelement. Det är ett arkitekt ritat fritidshus på 85m2
Läs mer
ISO CERTIFIERING
18.12.2018 ISO CERTIFIERING
Vi har certifierat vår verksamhet enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015 
Läs mer