Skandlink / En pålitlig prefabricerade trähus leverantör

    iso 9001                iso 14001            id06          

Vi startade vår verksamhet med huvudsyfte att skapa ett husföretag som tänker lite smartare och offerera kunder mer flexibla huslösningar men ändå hålla priser på en mycket konkurrenskraftig nivå i förhållande till den kvalitet vi levererar till kund. Vårt huskoncept gör det möjligt att snabbt och enkelt skapa kundanpassade miljövänliga hus med samma kvalitet som platsbyggda hus.

Vi har stor erfarenhet och kan anpassa ditt nya hus och bygga det enligt dina önskemål. Varje steg i tillverkningsprocessen kontrolleras, ända fram till dess att huset är färdigt och levererat.

Företaget är certifierade för ISO 9001: 2015 och ISO 14001: 2015. Det innebär att företaget har implementerat ett kvalitets- och miljöledningssystem där alla processer och procedurer har blivit noggrant utformade och kvalitetsprovade enligt internationella standarder. Alla våra anställda och underleverantörer har ID06.

Företagsnyheter / Se vad nyligen har vi jobbat med

Välja rätt leverantör / Vi bygger ditt hus precis som du vill ha det

Cooperation Step 1

1. Ska du bygga nytt hus?

Cooperation Step 2

2. Vi har den perfekta lösningen för dig

Cooperation Step 3

3. Bekräfta husoffert och leveransomfattning

Cooperation Step 4

4. Skriva avtal och njut av ditt nya hus

Erfarenhet som förenklar byggprocess

Produktion och marknader

Produktion

Vårt kontor och fabrik ligger geografiskt väl till i Liepaja, Lettland. I dagsläget levererar vi hus till kunder i följande länder: Sverige, Norge, Danmark, Finland. Vi levererar hus enligt de specifika byggregler som gäller i det land där huset ska uppföras. För oss kommer kvaliteten alltid först och det allra viktigaste är att du som kund blir nöjd med ditt nya hus.

Priser

Vi vet att våra priser är väldigt konkurrenskraftiga i förhållande till den kvalitet vi erbjuder. Du som kund avgör sedan vilken kvalitetsnivå bostäderna ska erbjuda. Vi arbetar alltid med fasta priser för att kunden ska känna sig trygg med sitt köp.

Kontakta oss och beskriv dina behov så kommer vi tillbaka med förslag och en offert. Vi ger dig ett pris på hela projektet som innefattar allt arbete - från ritning till färdigt hus på plats.

Våra kunder / Vi är stolta över våra kunder

Vi bygger och levererar huslösningar till:

  • arkitektbyråer
  • små och medelstora byggföretag
  • fastighetsutvecklingsföretag
  • kommuner

Vi ser varje husprojekt som en ny utmaning som ger oss nya erfarenheter och ökad kunskap. Detta kommer våra kunder tillgodo och vi gör alltid vårt bästa för att hitta den bästa möjliga lösningen för dig!